HR-nätverk

"Vilka som är med, hur många man är och vem som faciliterar är avgörande för ett riktigt bra nätverk!"

Per Brolin, Svenska HR-nätverket

Lorem Ipsum

 

Söker du ett riktigt bra HR-nätverk?

Under mer än 10 års tid har jag faciliterat över 400 nätverksträffar. Jag har lärt mig att leda nätverk men också sett vad det är som krävs för att ett nätverk ska bli riktigt bra. Det viktigaste av allt är naturligtvis att man känner att det finns en ömsesidighet i nätverksgruppen, att inte gruppen är för stor och anonym samt att det finns någon som leder nätverksträffarna. Det har medfört att jag idag har många olika nätverk för HR i olika roller, branscher och storlek på företag. Oavsett i vilken HR-roll eller verksamhet du jobbar i har jag ett nätverk för dig. Är du nyfiken på att veta vad några av våra deltagare tycker om nätverket?.

Läs vad deltagarna tycker

”Ett professionellt nätverk med intressanta och trevliga deltagare. Bra storlek på grupp, vilket gör att det blir bra dialoger. Också bra kontinuitet på deltagarna, inte nya hela tiden. Bra faciliterat vilket ger utrymme till alla att bidra. Bra tid, d.v.s. 3,5 tim., vilket gör att man hinner koppla bort, fokusera och reflektera.”
Majbritt Kronman, HR Director, Mondelez

 

”Som HR-chef är det ofta mycket att göra och svårt att få tiden att räcka till. Det är viktigt att få stanna upp i bland och få lite egen tid, fylla på med energi och få nya perspektiv och reflektera över sin egen situation. Jag upplever nätverket som professionellt och tiden som en investering. Att träffa andra i nätverket är spännande och även utmanande. Du ger av dig själv men får ta emot lika mycket. Det är alltid ”högt i tak” och blir ofta bra diskussioner. Effektivt på kort tid.”
Siw Lagerbäck, HR Manager, Alfa Laval

 

”Nätverket har en öppen och vänlig atmosfär och det är en källa till energi. Vi säger ofta att vi dagen innan känner att vi ”inte har tid” men vi är alla fyllda med energi när vi går från träffen. Per leder oss på ett bra sätt. Låter oss få ta upp aktuella frågor samtidigt som vi har ett ämne för träffen. Träffen är verkligen för oss deltagare. Jag har varit med många år och hoppas kunna fortsätta många år till. Jag kan verkligen rekommendera nätverket!”
Lotta Larelius, Nordic HR Manager, Swatch Group

 

”Nätverka = Affärsnytta, HR nätverket hjälper mig i vardagen, ger effektivitet i verksamheten och bidrar till större lönsamhet. Att kunna ta del av andras misstag och framgångar, bollplank som spar bolaget både tid och pengar.”
Anette Melin, HR Manager, Avega Group

 

”Jag uppskattar att möte kollegor från andra branscher för att diskutera likande utmaningar och frågeställningar som jag har. Det ger mig både ny energi och inspiration i vardagen. Dessutom får jag en snabb benchmark i olika frågor som jag annars varit utan.”
Cecilia Hamberg, HR Manager, Skanska
Vill du få ett förslag på en nätverksgrupp och kostnad?


 

Vill du få inspiration inom HR?

På Inspirationsdagen får du lyssna på HR-chefer och HR-direktörer från spännande bolag och mingla med andra inom HR. Eftersom det inte finns sponsorer eller säljare på Inspirationsdagen får du ut mycket av din dag och spar tid även efteråt. Inspirationsdagen lockar över 150 HR-generalister, HR-chefer och HR-direktörer varje år. Klicka på läs mer så hittar du röster från deltagare på förra årets Inspirationsdag.

Läs vad deltagarna tycker

”Vilken kanondag! Bra föreläsare, bra blandning och intressanta ämnen. Jättebra arrangerat med färger och bordsnummer – mycket genomtänkt!!”
Monica Hellström, HR Manager, Orion Pharma

 

”Jag tyckte, precis som förra året, att det var en mycket givande och välarrangerad dag. Du gör den på ett både personligt och professionellt sätt. Jag tyckte i en jämförelse att förra årets inspiratörer i genomsnitt höll högre klass. Eller kanske snarare att ämnena förra året bjöd på lite mer överraskningar. Alla inspiratörer har varit duktiga talare som det har varit mycket lätt att lyssna på.”
Elsa Brodin, HR Manager, SSC

 

”Jag tycker det var en mycket inspirerande och trevlig dag, tack för ett bra arrangemang. Bra föreläsare med intressanta och aktuella ämnen och positivt med tid för mingel och nätverkande. Även detta året gjorde jag nya bekantskaper :-). Jag ser redan fram emot nästa års event!"
Nina Eriksson, HR Business Partner, Michelin

 

”Jag tyckte att Inspirationsdagen var mycket bra överlag, med speciellt några av seminarierna i fokus! Vi kan ta med oss mycket tips, idéer och inspiration från seminarierna som helhet. Det strukturerade minglet pratade vi ju om redan i fredags, men är värt att nämna igen! Jag tycker att det fungerade mycket bra, då man annars tenderar att bara hänga med dem man redan känner, nu fick man ett tydligt uppdrag som var mycket givande. Och min bordplacering vid lunch var klockren! Jag hoppas att jag får möjlighet att delta igen nästa år, eloge till dig för ett fint genomfört arrangemang!”
Sara Leijonkvist, HR Specialist, Aditro

 

Jag vill ha årets agenda skickat till mig


 

Vill du veta hur andra på HR gör?

Vill du få tips och idéer från andra inom HR utan att det tar någon tid? Vill du veta hur HR gör på andra företag på ett enkelt sätt?
E-frågan är ett e-postnätverk där du får svar på frågorna. Du får veta vad som är aktuellt nu, vilka frågor man står inför på andra företag och hur man tacklar dem. Du får ta del av andras erfarenheter, beslut, tankar och tips i din inkorg en gång i veckan. Omvärldsbevakningen kan inte bli enklare.

Vill du veta vad andra inom HR tycker om E-frågan?

Läs vad deltagarna tycker

”E-frågan är ett suveränt verktyg för att benchmarka våra nuvarande processer och praxis samt för att få tips och idéer för framtiden. Ämnenas variation är toppen och man får snabbt svar på sina egna frågor. Jag tror på att dela kunskap och att inte uppfinna hjulet varje gång, och e-frågan är en fantastisk service som underlättar detta.”
Sandra Gustafsson, HR-ansvarig, Almi Företagspartner

 

‎”E-frågan ger mig både snabb och enkel information kring aktuella HR-frågor. En bra möjlighet till omvärldsanalys där jag både kan ställa frågor och får svar på om hur andra hanterar HR-ärenden på ett framgångsrikt sätt.”
Margaretha Langueville, HR-Director TOYOTA Material Handling Manufacturing

 

”E-frågan är för det första en trevlig kompetenshöjande start på måndagen. Det kommer alltid nya intressanta frågor och svar, är det inte något vi arbetar med just nu så får jag en bekräftelse på något vi redan gör bra eller borde se över och förbättra. Gäller frågan inte min bransch så lär jag mig något nytt. Mervärdet för oss är att snabbt få många spridda och relevanta svar och ibland kloka motfrågor. Det är som en riktigt bra HR-konferens direkt i mailen.”
Tove Markselius, HR Business Partner, Sharp Business Systems

 

”E-frågan ger mig en snabb återkoppling om vi har tänkt rätt i en specifik HR-fråga. Jag kan också använda svaren att övertyga beslutsfattare internt. Det är alltid intressant att läsa hur andra resonerar.”
Claes Carlberg, Personalchef, KG Knutsson

 

”Wow vilken bra feedback! En jättebra funktion detta med E-frågan, kul att så många svarar.”
Lena Resichl, HR Business Partner, OKQ8.

 

 

Vill du få de fem av de bästa E-frågorna från 2016?


 

Blogg

866-863-8092

Posted on 6269309393Posted in Uncategorized

            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta scelerisque felis ut suscipit. In dictum nibh id faucibus efficitur. Maecenas pharetra mi id nunc tincidunt porttitor ut eget sem. Curabitur molestie sem eget enim hendrerit lacinia. Aenean placerat tortor vitae cursus dictum. Aenean id dignissim augue. Cras rutrum […]

Kontakt


Adress: Sveavägen 9, Plan 17, 111 57 Stockholm

Tel: 0704-78 45 24

E-post: per.brolin@hr-natverk.se

Per Brolin

HR-nätverk för HR-Direktörer, HR-chefer och HR Business Partners.

Svenska HR-nätverket

LinkedIn Profil

Copyright © 2017 Svenska HR-nätverket AB