Dogfight Digital is een digital marketing agency. We werken samen met klanten om groei te versnellen. We bouwen, testen en lanceren praktische digitale strategieën, innovatieve campagnes, unieke verhalen en alles daaromheen.

Onze aanpak

Groei en resultaat zijn belangrijke uitdagingen voor iedere ondernemer. We plaatsen jou én jouw klant in het centrum van de digitale realiteit. We combineren de scherpte van consultants, het vernieuwende van creatieven en de wendbaarheid van ondernemers. Wij helpen je met het versnellen van groei. Onze aanpak is uniek en zorgt voor impact.

Recent werk / 3185794370

ONLINE
MARKETING

VOOR LASAULEC

Lasaulec wil meer online betrokkenheid en leads. Met onze hulp steeg het aantal volgers op Facebook van 1.100 naar ruim 26.000 volgers.

ONLINE
BEKENDHEID

VOOR NEOPOST

Met een bereik van bijna 2 miljoen via Social Advertising hebben we de naamsbekendheid onder de doelgroep van Neopost vergroot.

ONLINE
LEADS

VOOR 3M

De wens van 3M is meer omzet via online kanalen. Wij zorgen voor een stijging van online betrokkenheid, leads en verkopen.

Wij werken o.a. met

Wat we doen

Digital Strategy

We gaan niet voor quick fixes, maar voor langdurige impact. Met kennis van de ontwikkelingen van morgen, maar de toepasbaarheid voor vandaag gaan we voor resultaat – niet alleen voor output. Wij helpen je met het versnellen van jouw groei.

Content & Platforms

Wij zoeken creatieve manieren om waarde toe te voegen aan het leven van jouw klant. Dit doen we door relevante content te delen via kanalen waar jouw klanten aan de knoppen zitten. Met onze hulp ben jij daar waar je klant ook is.

Growth campaigns

Lukt het jou nog om je klant te bereiken? Hoe gemakkelijk kom jij aan je leads? We helpen je graag met het bereiken van je klant. Dit doen we middels een innovatieve maar praktische aanpak: van brandbuilding tot leads en conversie.

Online Marketing Consult

Gratis online marketing consult

Ben je op zoek naar een online marketing strategie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dogfight Digital helpt je graag. Je kunt een afspraak met ons maken voor een gratis online marketing consult.

Actueel / 210-366-9309

346-336-8394 871 256 Dogfight Digital Online marketing

Hallo daar! Allereerst wil ik je bedanken dat je op mijn titel hebt geklikt. Dat betekent dat ik je nieuwsgierigheid heb gewekt en graag wilt weten wat ik voor jou kan betekenen. Mijn naam is…

(402) 452-2903

Actueel
/ (484) 877-0233

(757) 310-6879 871 256 Dogfight Digital Online marketing

Hallo daar! Allereerst wil ik je bedanken dat je op mijn titel hebt geklikt. Dat betekent dat ik je nieuwsgierigheid heb gewekt en graag wilt weten wat ik voor jou kan betekenen. Mijn naam is…

(403) 405-2815